banner



Σεισμοσ Κινα : Κίνα: 589 νεκροί και 46 αγνοούμενοι από σεισμούς - Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs).

Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Ένας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον . Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs). Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Τρείς νεκροί και 27 τραυματίες | μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 22/5/2021 | open .

Τρείς νεκροί και 27 τραυματίες | μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 22/5/2021 | open . δια χειρός Ρένας Χριστοδούλου: ΧΡΙΣΤΟΥÎ
δια χειρός Ρένας Χριστοδούλου: ΧΡΙΣΤΟΥÎ"ΕΝΝΙÎ'ΤΙΚÎ' ΚΕΝΤΗΜÎ'ΤÎ' from 3.bp.blogspot.com
Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Τρείς νεκροί και 27 τραυματίες | μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 22/5/2021 | open . Ένας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον . Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs). Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας.

Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της .

Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Ένας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον . Τρείς νεκροί και 27 τραυματίες | μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 22/5/2021 | open . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs).

Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Τρείς νεκροί και 27 τραυματίες | μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 22/5/2021 | open . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Ένας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον .

Τρείς νεκροί και 27 τραυματίες | μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 22/5/2021 | open . Κίνα: 589 νεκροί και 46 αγνοούμενοι από σεισμούς
Κίνα: 589 νεκροί και 46 αγνοούμενοι από σεισμούς from www.newsit.gr
Ένας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Τρείς νεκροί και 27 τραυματίες | μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 22/5/2021 | open . Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs).

Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες.

Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Τρείς νεκροί και 27 τραυματίες | μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 22/5/2021 | open . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Ένας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον . Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs).

Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Ένας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον . Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs). Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες.

Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Κίνα: «Ο κορονοϊός εμφανίστηκε πρώτη φορά στις ΗΠÎ'»
Κίνα: «Ο κορονοϊός εμφανίστηκε πρώτη φορά στις ΗΠÎ'» from www.newsit.gr
Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs). Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Τρείς νεκροί και 27 τραυματίες | μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 22/5/2021 | open . Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Ένας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον .

Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες.

Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Ένας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον . Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs). Τρείς νεκροί και 27 τραυματίες | μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 22/5/2021 | open .

Σεισμοσ Κινα : Κίνα: 589 νεκροί και 46 αγνοούμενοι από σεισμούς - Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs).. Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs). Ένας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες.

Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας σεισμοσ. Τρείς νεκροί και 27 τραυματίες | μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 22/5/2021 | open .

0 Response to "Σεισμοσ Κινα : Κίνα: 589 νεκροί και 46 αγνοούμενοι από σεισμούς - Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs)."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel